Doorgaan naar hoofdcontent

5 sterren voor de Grill Wash! Handig en hygiënisch je rooster schoon.

Een heerlijk avondje BBQ-en en dan het rooster schoonmaken.... Het liefst wil je lekker genieten van je BBQ met vrienden of familie en wil je jezelf niet druk maken over het reinigen van je BBQ rooster. De Grill Wash van Marber Products biedt hiervoor de uitkomst.


Als fanatiek BBQ gebruiker loop ook ik altijd aan tegen het schoonmaken van het rooster. Met de Marber Grill Wash is dit vanaf heden een fluitje van een cent! Voorheen gebruikte ik de borstel om bij een nog warme BBQ het grootste deel van het rooster schoon te maken of lag het rooster een nachtje in het gras om wat te weken. Maar nooit kreeg ik het rooster makkelijk en hygiënisch goed schoon. 

Ik weet dat diverse mensen zeggen dat het rooster best een beetje vies mag zijn, het is maar een BBQ. Maar ik weet ook dat ze dit roepen omdat ze zelf het rooster ook niet volledig schoon krijgen. Zeg nou zelf, een pan in de keuken was je toch ook eerst af voordat je er je vlees in bakt.

Een tijdje geleden kwam ik in gesprek met de mensen achter de Marber Grill Wash en mocht een Grill Wash uitproberen. En ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de Grill Wash. Het kost mij geen enkele moeite meer om de roosters schoon te krijgen.

Wat maakt de Grill Wash nu zo bijzonder? Allereerst moet ik zeggen dat het een goede, stevige en degelijke kunststof bak is. De Grill Wash is voorzien van twee handgrepen om de bak ook makkelijk te kunnen verplaatsen. De schenktuit zorgt ervoor dat je het water makkelijk kan laten wegstromen in de wasbak en daarnaast is de Grill Wash voorzien van een  handig oogje zodat je hem kan ophangen in de schuur of je buitenkeuken.

 


De Grill Wash is geschikt voor roosters met een maximale diameter van 48 centimeter.

Je BBQ rooster schoon in 3 stappen:

Stap 1: Vul de Grill Wash met 3 liter warm water en reinigingsmiddel. Ik gebruik hiervoor een afwastablet.

Stap 2: Laat het afgekoelde rooster weken in de Grill Wash. Ik laat het rooster doorgaans een nacht weken.

Stap 3: Verwijder nog achtergebleven vuil met en borstel of (schuur)spons en schoon is je rooster.

Gooi vervolgens het water via de schenktuit weg, spoel de bak om en droog deze af. Met het handige ophang oogje hang je de Grill Wash weer op in de schuur of je buitenkeuken.Pluspunten van de Grill Wash:

 • Zeer degelijke kwaliteit
 • Handig in gebruik (voorzien van 2 handgrepen)
 • Schenktuit voor makkelijk legen van de bak
 • Ophangoog voor makkelijk opbergen
 • Voorzien van 3 pootjes en daardoor stabiel
Minpuntje van de Grill Wash:
 • Niet geschikt voor roosters groter dan 48 cm 

Wat Grill & Smoke by Paul betreft krijgt de Grill Wash  maar liefst 5 sterren en raden we iedere BBQ gebruiker aan de Grill Wash te gebruiken als je makkelijk en hygiënisch je rooster wilt schoonmaken.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Grill Wash? Klik dan hier en bestel direct jou Grill Wash.


Reacties

 1. Misschien ook makkelijk dat deze voor grotere roosters te verkrijgen is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, dat is ook het minpuntje dat ik aangeef. Zeker Weber gebruikers maken veel gebruik van een 57 cm rooster. Uiteraard ook de gebruikers van en kamado groter dan 21"

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De nieuwe IBBQ-4BW thermometer van Inkbird

Na het testen van diverse Inkbird thermometers is het nu de beurt aan de nieuwe IBBQ-4BW. Een thermometer die zowel via Bluetooth en WiFi is uit te lezen. De thermometer komt binnen in een mooie en degelijke verpakking zoals je van een hoogwaardig product mag verwachten. De lichtgewicht oplaadbare thermometer is voorzien van overzichtelijk LED scherm en is uit te lezen in Celsius en Fahrenheit. Standaard wordt de thermometer geleverd met de volgende accessoires: 1x Inkbird IBBQ-4BW 4x RVS Probe 2x Roosterclips 1x USB laadkabel Tevens tref je in de verpakking een Engelstalige handleiding. Een groot voordeel is dat de thermometer oplaadbaar is en dat je daarmee vele BBQ sessie mee kunt doen. Hierdoor heb je geen verspilling van batterijen. Let wel op dat je een dag van te voren even kijkt hoe vol de Lithium accu is.  Het grootste voordeel van deze thermometer vinden wij toch wel de verbinding met zowel Bluetooth als WiFi. De Bluetooth functie kennen we al van Inkbird, maar waren vooral n

GLOBALTIC houtskool

Afgelopen week ben ik gestart met het gebruik van de houtskool van  GLOBALTIC . Een nieuw merk houtskool en briketten op de Nederlandse markt. Ik kwam een tijdje geleden in contact met de mensen  van  GLOBALTIC  om deze houtskool en briketten te gaan proberen. Gezien het professionele restaurants houtskool is lag de verwachting uiteraard hoog. De verpakking: De verpakking van de houtskool ziet er goed uit en geeft duidelijk aan wat je in de zak aantreft. Het is zoals je van deze kwaliteit mag verwachten een goede stevige zak. Op de zijkanten van de zak staat in het Engels en in het Frans de nodige informatie over productiedatum, land van herkomst en hoe je de houtskool dient te gebruiken. GLOBALTIC zelf geeft aan dat ze een eigen productielijn hebben van de gebruikte zakken en dat het papier dat ervoor gebruikt wordt uit duurzame bossen afkomstig is. Een belangrijk gegeven van de verpakking is dat deze volledig biologisch afbreekbaar is! De houtskool: De houtskool zelf moet er één van