Doorgaan naar hoofdcontent

Partners van Paul

Grill & Smoke by Paul werkt samen met een aantal kwalitatieve partners om de lekkere gerechten en reviews te maken. Ik ben dan ook erg trots om met de volgende partners samen te werken, klik dan ook gerust op de link om ook de websites te bezoeken.

Scroll door naar beneden en kom meer te weten over onze partners.

Keurslagerij Jan van Leeuwen:
Slager is een vak. Een vak dat Keurslager Jan van Leeuwen goed verstaat. Dit vakmanschap uit zich in het assortiment ambachtelijke producten. Met de jarenlange ervaring weten ze als geen ander wat lekker eten is.

Iedere dag doen ze hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Bij Keurslager Jan van Leeuwen staat kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop en zorgen ze dagelijks met zorg voor ons stukje vlees.

Klik hier en bezoek de site van Keurslagerij Jan van Leeuwen of breng een bezoek in winkelcentrum de Ellekoot te Veenendaal.


Houtskool van Globaltic:
Ik gebruik de houtskool van het merk Globaltic. Deze leverancier van houtskool, binchotan en briketten begeeft zich sinds 2020 ook op de Nederlandse markt. Globaltic levert kwaliteits restaurant houtskool, deze kwaliteit uit zich in een zeer lange brandtijd, zeer beperkte tot geen rookontwikkeling, geen geur en prachtige grote stukken houtskool.

Inmiddels tref je review aan hier in de ze blog, klik hier en lees de volledige review over de Globaltic houtskool. Binnenkort is de houtskool van Globalic ook te bestellen via Grill & Smoke by Paul


Reacties

Populaire posts van deze blog

5 sterren voor de Grill Wash! Handig en hygiënisch je rooster schoon.

Een heerlijk avondje BBQ-en en dan het rooster schoonmaken.... Het liefst wil je lekker genieten van je BBQ met vrienden of familie en wil je jezelf niet druk maken over het reinigen van je BBQ rooster. De Grill Wash van Marber Products biedt hiervoor de uitkomst. Als fanatiek BBQ gebruiker loop ook ik altijd aan tegen het schoonmaken van het rooster. Met de Marber Grill Wash is dit vanaf heden een fluitje van een cent! Voorheen gebruikte ik de borstel om bij een nog warme BBQ het grootste deel van het rooster schoon te maken of lag het rooster een nachtje in het gras om wat te weken. Maar nooit kreeg ik het rooster makkelijk en hygiënisch goed schoon.  Ik weet dat diverse mensen zeggen dat het rooster best een beetje vies mag zijn, het is maar een BBQ. Maar ik weet ook dat ze dit roepen omdat ze zelf het rooster ook niet volledig schoon krijgen. Zeg nou zelf, een pan in de keuken was je toch ook eerst af voordat je er je vlees in bakt. Een tijdje geleden kwam ik in gesprek met de me

Bacom Jam - na een recept van BBQ Junkie

Ik kwam het tegen op de site van BBQ Junkie, Bacon Jam! Smeerbare bacon. Niet uit een potje, maar lekker zelf gemaakt. Het is eenvoudig zelf te maken en kan zelfs zonder BBQ (met BBQ kan ook hoor). De jam is heerlijk op burgers, tussen een tosti of op een sandwich. Maar je kan het uiteraard ook gewoon met de lepel uit de pan eten, zo lekker is het. Ingrediënten: - 600 gram gerookt ontbijtspek (mogen kant en klare blokjes zijn) - 1 grote ui - 100 ml appelazijn - 50 ml Maple Syrup (ook wel ahornsiroop genoemd) - 50 gram bruine basterdsuiker - 2 eetlepels honing - 1 eetlepel gerookte paprikapoeder - 1 theelepel chilipoeder - 150 ml water - Versgemalen peper na eigen inzicht Wat heb je verder nodig? - Gietijzeren pan - Keukenmachine Wij kiezen ervoor om de bacon jam te bereiden in een gietijzeren pan. Een gietijzeren pan behoudt zijn warmte beter dan een normale pan. Zet de pan op middelhoog vuur en voeg de bacon toe als de pan op temperatuur is. Bak het spek tot h

Verschil tussen direct en indirect BBQ-en

De BBQ is niet meer weg te denken uit onze tuin. De tijd van enkel een platgeslagen hamburger of een sateetje is voorbij. Inmiddels praten we over Pulled Pork, de Beer Can Chicken of een Rollade. Deze trend is een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en heeft inmiddels menig BBQ hart sneller doen kloppen.  Uiteraard dien je deze grote stukken vlees ander klaar te maken dan onze bekende hamburger. We grillen deze stukken vlees op een indirecte methode. Hieronder leggen we het verschil uit tussen direct en indirect grillen. Direct grillen: Direct grillen doe je bij vlees dat kort op de BBQ moet, denk hierbij aan hamburgers, saté  biefstuk. Dit zijn met name kleine stukken vlees. Overigens kan je het meeste van dit vlees ook op een indirecte manier BBQ-en. Het duurt dan iets langer, maar het voordeel is dat het vlees niet zal verbranden. Bij de directe methode gaar je het vlees direct boven de kolen. Je kunt hiervoor een normale BBQ gebruiken als ook een B